Uslovi Korištenja

moj-magazin.com osigurava korištenje tekstualnih i multimedijalnih sadržaja. Svi čitaoci imaju pravo koristiti sadržaje ukoliko ne krše pravila korištenja. Korištenjem sadržaja i svih njegovih dijelova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja portala. Sadržaj se ne smije koristiti u nezakonite svrhe! Sve sadržaje s portala koristite na vlastitu odgovornost i zbog toga, ne smatramo se odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Autorska prava

moj-magazin.com zadržava autorska prava na sve vlastite sadržaje. Nije dozvoljeno koristiti sadržaje portala bez navođenja izvora!

Linkovi na vanjske stranice

moj-magazin.com posjeduje linkove na stranice izvan vlastitog portala. Linkove objavljujemo u dobroj namjeri i ne možemo se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Zaštita privatnosti

moj-magazin.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Komentari posjetilaca portala

Posjetioci portala svojevoljno ostavljaju komentare na društvnim mrežama/portalu. Komentari ne označavaju nužno i stav redakcije po određenom pitanju. Urednik niti redakcija portala ne odgovara za vaše komentare.

Reklamne poruke

moj-magazin.com zadržava pravo da svojim korisnicima povremeno pošalje obavijesti i poruke sponzora.

Da li koristimo kolačiće?

Da, s primarnim ciljem kako bi vam naša web stranica omogućila bolje korisničko iskustvo. Dodatne iformacije o kolačićima možete pronaći u našoj polici o kolačićima.

Promjena pravila

moj-magazin.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila.