SVI SE OTIMAJU OKO OVOG RECEPTA ZA LIJEK: Čedu je preporodio, čisti organizam kao od šale

Čeda je prošao kroz dugotrajan proces oporavka. Od antiparazitskog programa, pa do uvijanja u ledeni čaršaf. Najvažnija stavka bilo je čišćenje organizma sokovima od prirodnog voća i povrća. Kasnije su se dodavale određene biljne tinkture, kaže deda Milovan.

– Osnova je čišćenje organizma. Čišćenje organizma vrši se pijenjem sokova od voća i povrća.

– Revitalizacija organizma se vrši dodavanjem određenih biljnih tinktura. On ih je pio. Prvo je pio tinkturu koja je za takozvani anti-parazitski program. To je tintura zelenog oraha u petroleju. Kada on prelazi iz mekog u čvrsto stanje ima 50 puta više vitamina C od ribizle, a ribizla ima više od limuna. To je strašan antioksidant. Kada se stavi u medicinski petrolej, petrolej iz njega vrši apsorpciju tog C vitamina, joda i još nekih minirala. To se zove Todikamp. On se pije 42 dana. Prvog dana se uzima 5 kapi ujutru i uvuče, drugog dana ide po 10 kapi, a od trećeg dana se pije po 30 kapi ujutru i uveče. Povećava se doza da bi želudac navikao da će u njega ući petrolej. U petrolej se pored oraha, dodaje polen i propolis. Taj program se sastoji i od 15 kapsula karanfilića i 70 kapsula pelena.

Političar je bio tretiran oblogama od ricinusovog ulja:

– Stavljali smo mu obloge od ricinusovog ulja. Drugim ljudima stavljamo oblogu na jetru prvih sedam dana, odnosno na ceo abdomen, a drugih sedam dana stavljamo na krsta, kako bi očistili bubrege. Ali pošto je Čeda imao problem sa plućima, on je svih 40 dana imao oblogu na plućima, jer je trebalo pluća revitalizovati, a ricinusovo ulje najbolje prodite.

Nakon toga je išao na klistiranje:

– Svakog dana je išao na klistiranje. On to zove kanal, zato što mora da se klekne, nalakti, stavlja se cevčica u čmar da bi došlo do klistiranja.

Na red su došle i tople kupke:

– Išao je svakog dana u toplu kupku. Voda bude vrela, nekih 40-42 stepena. Smenjuju se dve kupke. U jednu se stavljaju tri ljute povrtarske biljke. Sve su mlevene: čili paprika, đumbir, slačica. To se stavi u jednu krpu, pa u toplu vodu i onda se ta krpa steže da bi pustilo u vodu kako bi se napravio čaj od vode. Te ljute biljke izazivaju cirkulaciju krvi, pa na površinu kože izbijaju toksini. Druga kupka napravljena je od zelene gline sa ljekovitim travama koje pravi profesor Staniša Stoiljković.

novi.ba