Smršala je 10 kilograma, bez gladovanja: Ovo je dijeta Milice Milše uz koju ćete doći do željene kilaže kao od šale

Dijeta Milice Milše će vam biti od velike koristi

Glumica Milica Milša kuburila je sa viškom kilograma, a onda je jednom prilikom podelila kako je uspela da se oslobodi istih i da liniju dovede tako da je morala da menja i garderobu jer je uspela da spusti kilažu za najmanje dva konfekcijska broja. Ovo je dijeta Milice Milše koja očigledno donosi veoma dobre rezultate.

Dijeta Milice Miliše uz pomoću koje je smršala, a nije gladovala

– Dramatično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije – rekla je Milica ranije.

Kako je sama istakla za doručak glumica pojede ovsenu kašu, ili jaja, integralne projice, a za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem, a večera joj je posebno važna.

– Važno je da ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding s čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali istrajala sam – rekla je Milica Milša.

Dijeta Milice Miliše

Ona je istakla i da je način ishrane promenila pre svega zbog zdravlja, a ne zbog izgleda.

Ovo je jelovnik Milice Milše tokom dijete:

Doručak: ovsena kaša ili jaja ili integralne projice

Ručak: junetina ili teletina s povrćem

Večera: salata ili palenta sa sirom ili integralna testenina

Užina: proteinski puding sa čija semenkama, zdravi čokoladni mus

Podsetimo, Milica je u srećnom braku sa glumcem Žarkom Joknovićem već dugi niz godina koji joj je i u borbi sa kilogramima, kao i u svemu do sada bio velika podrška.