NATRAŽENIJI NAPITAK IKADA: Ružno salo sa stomaka možete ukloniti za samo JEDNU SEDMICU

Ovaj napitak ćete jako brzo i lako pripremiti, a uklonit će sve masne naslage koje su se nakupile na stomaku.

Ako se često pitate kako skinuti salo sa stomaka, onda je ovo recept koji vam treba. Obratite pažnju. U narednim redovima dobićete jasna uputstva kako smanjiti stomak.

Skidanje sala sa stomaka nije nimalo lak posao, a ako mislite da treba to da uradite samo da bi izgledala lijepo – dozvoli da vas razuvjerimo.

Salo na stomaku nije samo estetski problem, nego ono može da ukazuje na mnogo ozbiljnije zdravstvene probleme.

Primjera radi, nakupljanje masti na stomaku često ukazuje na rizik od razvoja srčanih oboljenja ili od dijabetesa tipa 2. Takođe, sa salom na stomaku (pored drugih simptoma) mogu da se bore žene koje imaju posla sa sindromom sindromom policističnih jajnika .

Nekoliko ljudi uzimalo je ovaj napitak samo sedam dana i u tom periodu uspjeli su da se oslobode viška kilograma, a pored toga osjećali su se mnogo bolje.

Ono što je jedini uslov kada je u pitanju uzimanje ovog lijeka, jeste da ga redovno konzumirate, odnosno svako jutro i to isključivo na prazan stomak.

Potrebni sastojci:

– jedna i po čaša vode

– kašika meda

– kašika chia sjemenki

– limun

Priprema:

Iz limuna iscijedite sok, a i chia sjemenke potopite u vodu, pa pustite tako da odstoji 60 minuta. Za to vrijeme one će nabubriti, a na kraju dodajete med i sok od limuna. Sve to trebate dobro da izmiješate.

Uzimajte po kašiku smjese u jutarnjim satima.