NAJMOĆNIJI NAPITAK: Za samo 24 sata izbacuje sve otrove i stres iz tijela – toliko je jak da ga možete piti samo 2 puta godišnje!

NAJMOĆNIJI NAPITAK: Za samo 24 sata izbacuje sve otrove i stres iz tijela

NAJMOĆNIJI NAPITAK: Za samo 24 sata izbacuje sve otrove i stres iz tijela

 

Tradicionalni recept za napitak koji će preporoditi vaš organizam!

Eliksir od bijelog luka i crnog vina čisti tijelo od viška soli i masnoće, rješava problem nadutosti i viška kilograma.

Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, a ovaj prirodan lijek pomaže da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju.

Oni koji su ga probali tvrde i da će vas osloboditi stresa i hroničnog umora!

Sastojci: 12 čenova belog luka i pola litre crnog vina (može i kupinovo).

 

NAJMOĆNIJI NAPITAK: Za samo 24 sata izbacuje sve otrove i stres iz tijela
NAJMOĆNIJI NAPITAK: Za samo 24 sata izbacuje sve otrove i stres iz tijela

Priprema: Očistite bijeli luk i usitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svjetlosti 2 sedmice i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.

Nakon 2 sedmice, procijedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana.

Napomena: Ovo je jak lijek i zato ga primenjujte sa pauzom od 6 mjeseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje.

 

 

U nastavku nešto o zdravlju:

MAGIČNI ČAJ OD KORIJENA MASLAČKA JE UČINKOVITIJI I OD HEMOTERAPIJE

Ova nepravedno zapostavljena biljka, često smatrana korovom, ima mnogo lekovitih svojstava, a potrebno je samo ubrati na čistim obroncima, daleko od saobraćaja.

Iako su naše bake pravile sirupe od cvetova maslačaka znajući da sadrži mnoge lekovite supstancije, ono što sigurno nisu znale jest da korijen maslačka može pomoći oboljelima od raka.

Naučnici su otkrili da korijen ove biljke djeluje “bolje” od hemoterapije jer ona “ubija” sve ćelije, a koren maslačka samo zahvaćene karcinomom.

Osim što ima diuretska svojstva, podstiče izlučivanje žuči, čisti jetru, pomaže kod alergija i smanjuje holesterol. Sadrži vrlo važne vitamine i minerale kao što su vitamin B6, tiamin, riboflavin, vitamin C, gvožđe, kalcijum, kalijum, folnu kiselinu i magnezijum.

Sadrži i do 535% potrebnog dnevnog unosa vitamina K i oko 110% preporučenog dnevnog unosa vitamina A. To su sve činjenice o ovoj biljci koje su poznate godinama.

Čudotvorni čaj od maslačka

Na univerzitetu Windsor u Kanadi sprovedeno je inicijalno istraživanje na Odseku za hemiju i biohemiju, a rezultati daju novu nadu oboljelima od raka.

Otkriveno je da korijen maslačka učinkovito “ubija” ćelije zahvaćene karcinomom bez ikakvih štetnih djelovanja na ostale ćelije u organizmu, objavljeno je na portalu Natural News.

Čaj maslačka djeluje na zahvaćene ćelije tako da se one raspadaju unutar 48 sati, a za to vrijeme nijedna nova zdrava ćelija u organizmu ne “oboljeva”, pokazalo je istraživanje.

Zaključeno je da kontinuirani tretmani s korijenom maslačka mogu uništiti većinu rakom zahvaćenih ćelija kod oboljelih, a zbog ovih neočekivanih rezultata tim istraživača dobio je dodatnu potporu da nastavi s istraživanjima ove čudotvorne biljke.

John di Carlo, 72-godišnjak koji se lično uvjerio u lekovitost maslačka, prošao je intenzivne i “agresivne” tretmane hemoterapije u borbi za zdravlje, a na liječenju je bio pune tri godine prije nego što su ga ljekari pustili kući da provede posljednje dane sa svojim najbližima.

S obzirom na to da su ljekari imali sve manje alternativa u pronalasku funkcionalnog rešenja u borbi protiv njegove bolesti, predloženo mu je da pije čaj od korijena maslačka kao posljednju slamku spasa.

Nakon samo četiri mjeseca, piše Natural News, ovaj čovjek doživio je remisiju bolesti (djelomično ili potpuno povlačenje bolesti).

 

 

Pročitajte i: PIVO JE ZDRAVO ZA SRCE: Evo koliko komada treba da popijete SVAKI DAN