MNOGI TVRDE DA JE OVO APSOLUTNO TAČNO: Dio tijela koji prvo perete kad se tuširate govori kakva ste osoba!

2 Min Read

Dio koji prvi operete će vam otkriti kakvi ste zapravo! Pročitajte, zabavno je. Mnogi su potvrdili da ovo stvarno radi, uvjerite se u to.

1. KOSA

Umjetnički i kreativni tipovi prvo peru kosu. Sanjarenje je vaša strast, ali možete postići ono što većina drugih ne može. Nedostaje vam malo upornosti i posvećenosti ciljevima, ali ste spremni da neumorno radite da ostvarite željene ciljeve. Novac vam nije toliko važan. Prijatelji su vam često intelektualci i/ili kolege umjetnici. Uvijek ste spremni da istražujete i ugađate partneru. Talenat je vaša glavna snaga. Usmjerite ga i njegujte ga. Povežite se s prirodom i duhovnim dimenzijama i bićete još jači i kreativniji. Životnog partnera potražite među onima koji su izabrali “grudi”.

2. GRUDI

Oni koji prvo peru grudi su prizemljeni tipovi, praktičari. Jednostavni ste, iskreni i ne okolišate. Za vas su najvažniji praktičnost i jednostavnost. Mrzite da budete ometani kada se koncentrišete i nestrpljivi ste s ljudima koji ne vide stvari na isti način kao vi. Dobar ste i vJeran partner, spreman na žrtvovanje u vezi. Pokušajte se malo opustiti, biti spontaniji i strpljiviji, ne brinite toliko. Otpustite “kontrolu” i život će vam biti puno ljepši. Vaši najbolji partneri u životu biće oni koji su izabrali “kosu”.

3. PAZUH

Pouzdani i marljivi prvo peru pazuhe. Popularni ste. Spremni ste pomoći drugima. Ponekad loše procjenjute ljude, odnosno neznate jesu li njihove namjere iskrene ili ne. Radišan ste tip i imate talenta. Pomalo ste naivni i vjerujete svima. Nađite više vremena za sebe i njegujte duhovnost. Povećajte svoju unutrašnju duhovnu snagu i bićete moćniji i zadovoljniji. Partnere birajte među onima koji prvo peru ramena.

novi,ba

Share This Article